Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Wanted: Interim Medisch Adviseur/Arts Maatschappij & Gezondheid/Arts Sociale Geneeskunde voor onze organisatie.

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 18 tot 36 uur per week.

Plaats/regio: Nederland

Profiel van het bedrijf: Wij zijn een ZBO met als taak het beoordelen of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS.

Profiel van de opdracht: Als medisch adviseur onderzoek je individuele aanvragen en adviseer je in het kader van de Wet langdurige zorg (Wlz). Je verzamelt, analyseert en onderzoekt relevante dossierinformatie en bent daarbij in contact met diverse disciplines. De uitkomst hiervan vertaalt zich in een weloverwogen advies ter ondersteuning van de beoordeling.

Profiel van de manager: We zijn op zoek naar een teamspeler die makkelijk communiceert en open staat voor verandering. Je bent BIG geregistreerd en hebt ervaring in de sociale geneeskunde. Zowel schriftelijk als mondeling communicatief kan je jezelf helder uiten. Je bent besluit vaardig, neemt verantwoordelijkheid en hebt een brede inhoudelijke interesse in de gezondheidszorg in al zijn facetten.

Opmerkingen: Deze opdracht is zowel voor mannen als vrouwen beschikbaar. De locaties van de opdrachten zijn Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam en Zwolle.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)