Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Data Analist MSZ / Business Analist Zorginkoop Medisch Specialistische Zorg

Verwachte opdrachtduur: Per direct, 3 maanden, gemiddeld 32 uur per week.

Plaats/regio: Randstad

Profiel van het bedrijf: Verzekeraar

Profiel van de opdracht: • Adviseren van het management op het gebied van inkoopstrategie en het inkoopjaarplan. • Financieel doorrekenen, analyseren en monitoren van de inkoopdoelen en -resultaten. • Verzamelen van informatie, het uitvoeren van kwalitatieve en kwantitatieve analyses en het opstellen van heldere en bruikbare rapportages. Dit gaat over onderwerpen als kwaliteit van zorg, zorgkostenontwikkeling en de voortgang van zorginkoopcontractering. Het gaat daarbij om informatie zoals marktinformatie, zorgkosten.

Profiel van de manager: - Opleiding Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Gezondheidswetenschappen, Beleid & Management Gezondheidszorg, of Bestuurlijke Informatiekunde; - Werkervaring hebt in een financieel-economische positie bij een ziekenhuis of één van de grote (financieel/zakelijke) dienstverleners; - Sterk financieel-economisch onderlegd bent; - Ziekenhuis en Zvw kennis - Gedegen kennis hebt van statistische kansberekening, Business Intelligence, Business Analyse en het zorgbekostigingssysteem.

Opmerkingen: Geef jou grote hoeveelheden data en ingewikkelde overzichten en je bent in je element. Door middel van statistische analyse weet je deze om te toveren tot voorspellende modellen. Dankzij jouw sterke communicatieve vaardigheden ben je bovendien in staat om complexe conclusies begrijpelijk te maken voor anderen.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)