Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim projectmanager (productie industrie).

Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week met optie op verlening.

Plaats/regio: Amersfoort

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever produceert hoogwaarde metaalproducten volgens klantspecificaties.

Profiel van de opdracht: Nadat de verkoop is gerealiseerd, komt de projectmanager in beeld en hij/zij vertaalt de klantvragen in een project waarbij invulling moet worden gegeven aan de budgetten, productiecapaciteit, technische aspecten van de uitvoering en implementatie in het productieproces. - Leveren van input voor aanbiedingen voor planning, projectstrategie, productiemethode en ‘’scope of work’’ aan o.a. de afdelingen Sales, Cost Engineering en Logistics; - Signaleren van benodigde investeringen.

Profiel van de manager: - Opleiding op HBO niveau (WTB of bedrijfskunde); - Algemene kennis van omvorm -, assemblage- en lakprocessen, machines, gereedschappen en materialen; - Ruim 5 jaar werkervaring in vergelijkbare projectmanagement functie in technische productieomgeving; - Planmatig kunnen werken en in staat om planningen te realiseren; - Ervaring met het leiden van complexe projecten; - Kennis van het beheren en beheersen van budgetten en in staat zijn prioriteiten te stellen en onder druk kunnen presteren.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)