Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, daadkrachtige interim team leider werkplaats met technische achtergrond

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 tot 5 dagen per week. eerste optie op verlenging tot 1 jaar na deze periode.

Plaats/regio: Midden van het land

Profiel van het bedrijf: opdrachtgever is een grote logistieke dienstverlener. binnen de werkplaats(en) van deze organisatie is men verantwoordelijk voor technisch onderhoud, reparaties, kwaliteitscontroles en keuringen aan voertuigen.

Profiel van de opdracht: operationeel aansturen van een team van 20 monteurs in een onrustige transitie situatie. rust terugbrengen op werkvloer. kaders, structuur en stabiliteit in team terugbrengen. medewerkers losweken van oude werk en zienswijzen. verbetering (project)planning en uitvoering van technische onderhoudsprojecten. terugdringen van ziekteverzuim. weerstand overwinnen en team van monteurs opnieuw opbouwen in een veranderende, professionaliserende technische onderhoud organisatie.

Profiel van de manager: HBO werk en denk niveau. Technische achtergrond of affiniteit met techniek zodat wordt begrepen wat er zich afspeelt op de werkvloer. Ruime werkervaring als operationeel people en procesmanager binnen technische onderhoudsorganisaties. stevige, doortastende en doelgerichte persoonlijkheid en leider die de rust terugbrengt op de werkvloer. goede procesmanager voor het optimaliseren van werk en planning processen op de werkvloer. ervaring met lean en 5s is pre. stevige, zelfbewuste teamleider die openheid, r

Opmerkingen: start van de interim opdracht per 7-1-2019 maximaal tarief voor deze opdracht is 75 euro per uur, exclusief btw. full time mogelijk. svp altijd een actueel cv in WORD meesturen. gesprekken in de week van 17 december.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)