Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Senior business controller gezocht met > 10 jaar ervaring met advieswerkzaamheden op bestuurlijk niveau!

Verwachte opdrachtduur: 32 uur per week, 6 maanden

Plaats/regio: Utrecht

Profiel van het bedrijf: Overheidsinstelling

Profiel van de opdracht: Als businesscontroller zorg je dat de hoofdingenieur-directeur die de opdracht geeft, in control is en blijft. Je bent verantwoordelijk om een onafhankelijk en integraal oordeel te geven over de beheersing van business control. Vanuit je autoriteit ben je allround inzetbaar, ook op de meer complexe projecten.Je staat je mannetje als professionele sparringpartner. Vroegtijdig adviseer je over processen door inbreng aan voorkant om problemen aan de achterkant te voorkomen.

Profiel van de manager: Je bent een verbindende schakel in de keten van opdrachtgever en opdrachtnemer. De producten die je realiseert zijn implementeerbaar en met de opdrachtgever afgestemd. Je geeft hoogwaardige verbeteradviezen over die producten. Je bent ook een hoogwaardige en geaccepteerd gesprekspartner op het niveau van de opdrachtgever. Je bent analytisch sterk en hebt overtuigingskracht. Je bouwt en onderhoudt een stevig netwerk met de interne stakeholders van het project.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)