Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim senior adviseur klantcommunicatie. Marketing en communicatiebeleid. gevraagd en ongevraagd adviseren over klantcommunicatie, optimalisatie (online) content.

Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Rotterdam

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriƫle klanten.

Profiel van de opdracht: verantwoordelijk voor: De vertaling van marketing- en communicatiebeleid naar klantcommunicatie-uitingen; Het adviseren van lijnafdelingen op het gebied van klantcommunicatie bij complexe vraagstukken met impact op onze klanten; Het continu verbeteren van onze (standaard) uitingen (online en offline) en ontwikkelen van nieuwe content en uitingen; Adviseren over en regisseren van klantevenementen; Een bijdrage leveren aan de teamresultaten van de afdeling Marketing.

Profiel van de manager: afgeronde opleiding communicatie of vergelijkbaar op HBO/WO niveau;sterk in organiseren en plannen, een echte teamspeler en je neemt verantwoordelijkheid; Je kunt complexe zaken snel doorgronden en vertalen naar het belang voor de klant; beheerst de Nederlandse taal uitstekend en kunt goed schrijven; minimaal 5 jaar relevante werkervaring als communicatieadviseur bij grote dienstverlenende organisaties;een bevlogen en proactieve communicatie professional met hoge executiekracht

Opmerkingen: gedegen kennis over alle communicatiedisciplines, zowel offline als online; resultaatgericht. Interesse? Reageer dan z.s.m. met cv en motivatie (max 5 A4-tjes) in Word, uurtarief all-in, excl. BTW en beschikbaarheid. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden (maand + jaartal) Let op: gesprekken voor nog voor kerst ingepland.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)