Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Vliegende kiep Interim Financieel adviseur BBV

Verwachte opdrachtduur: Start januari 6 maanden optie tot verlenging 36 uur pw

Plaats/regio: Noord Holland

Profiel van het bedrijf: overheid

Profiel van de opdracht: Onze opdrachtgever komt mensen te kort, er draaien een aantal grote projecten rondom verbetering van de financiƫle informatie voorziening. De financieel adviseurs worden in 2019 gevraag hun bijdrage te leveren in diverse projecten. Daarom zijn we op zoek naar een financieel adviseur die \'going concern\' zaken kan uitvoeren, iemand die als vliegende kiep diverse administratieve taken op zal pakken. Het is regulier advies werk maar ook om div. financiele producten / nota's op te leveren.

Profiel van de manager: We zoeken een HBOer bedrijfsadministratie die nu een paar jaar (3+) ervaring heeft binnen de overheid, in een financiele advies rol en goed bekend is met het BBV. Zonder kennis van het BBV is reageren niet nodig. Bij voorkeur ben je goed bekend met lias, clickview en anders financiƫle tooling die binnen de overheid veelvuldig wordt gebruikt. Je hebt een praktische insteek en bent hulpvaardig ingesteld.

Opmerkingen: Graag je reactie voorzien van CV in word waaruit gevraagde ervaring blijkt. We zullen in deze twee referenties nagaan die gevraagde ervaring kunnen bevestigen. Vermeld ook beschikbaarheid in uren, gewenst tarief en eventuele vakantie planning.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)