Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Manager Behandelvakgroep Revalidatie & Herstel bij een ouderenzorginstelling

Verwachte opdrachtduur: 3 tot 4 maanden, gemiddeld 32-36 uur per week. start 1 januari 2019

Plaats/regio: Midden Nederland

Profiel van het bedrijf: Opdrachtgever richt zich op wonen, zorg en revalidatie. De hoogwaardige zorg wordt zowel bij cliënten thuis als op een van de locaties in de regio geleverd. De opdrachtgever benadert iedere zorgvraag vanuit de kernwaarden ‘vakmanschap, aandacht en plezier

Profiel van de opdracht: Als Manager Behandelvakgroep ben jij een ambassadeur die staat voor de hoogwaardige kwaliteit van de paramedische dienstverlening. Samen met de leden van de diverse vakgroepen , de planning en de Specialisten Ouderengeneeskunde werk je aan verbetering en optimalisatie van de behandelingen (zowel klinisch, ambulant, als eerste lijn) en breng je onze polikliniek in een hoog tempo tot bloei. Je kunt schakelen op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Profiel van de manager: * is in het bezit van een relevante paramedische opleiding op HBO niveau (vereist), bij voorkeur aangevuld met specialisatie in geriatrie en/of revalidatie heeft een registratie in het BIG-register en kwaliteitsregister paramedici * heeft kennis van externe wet- en regelgeving * heeft kennis van diverse indicatiestellingen * heeft ruime leidinggevende ervaring * beschikt over goede communicatieve vaardigheden heeft analytisch vermogen en bent sterk in plannen en organiseren

Opmerkingen: Arbeidsvoorwaarden: Het betreft een opdracht van circa 32 - 36 uur per week. Uurtarief: € 75 - 85 (incl reiskosten, ex.btw) afhankelijk van de ervaring. Procedure: Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure. Uw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV, zien wij graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk donderdag 13 december 2018, tegemoet. De gesprekken bij de opdrachtgever vinden in week 51 plaats.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)