Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Manager Accounting voor mooi bedrijf binnen Financial Services!

Verwachte opdrachtduur: 3-4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. Start asap, uiterlijk per 1 januari 2019

Plaats/regio: Midden Nederland

Profiel van het bedrijf: Financial Services

Profiel van de opdracht: Managen/coachen 3 teams op inhoud en competenties: Incasso team (8p); zij verwerken de banken van de incasso activiteiten; Het team is zelf niet aan het bellen met klanten maar verzorgt de Backoffice. Financial Servicing (4p); Betreft het lening beheer (back office) van een aantal lening portefeuilles voor externe opdrachtgevers. Accounting (4p): Accounting team waarin GL beheer, Accounts Payable en Accounts receivable zit. Zowel inhoudelijk als managerial uitdagingen.

Profiel van de manager: Ervaren Manager Finance met veel relevante inhoudelijke en managerial kennis. Niet alleen inhoud maar ook in staat om medewerkers van verschillend niveau te kunnen sparren. Voor de interim periode in staat zelfstandig de winkel draaiende te houden. NB, inkoop max €75 excl rk, excl Btw voor juiste set aan ervaring en competenties!

Opmerkingen: Graag reageren voorzien van toelichting.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)