Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Business Controller

Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Schiphol

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een grote Nederlandse organisatie, met een dynamische Business. Bij positieve reactie zal er direct meer informatie over gegeven worden.

Profiel van de opdracht: De business controller is een specialist met een brede blik. De business controller begrijpt goed dat hij/zij onderdeel uitmaakt van enerzijds de lijn-business waarin hij/zij werkzaam is, en anderzijds Finance. De business controller zal de belangen van beiden moeten zien te verenigen. Dat betekent dus in veel gevallen een shift naar meer transversaal denken en (samen)werken, de eigen business overstijgend.

Profiel van de manager: Je beschikt over academische werk- en denkniveau en hebt minimaal 5 jaar werkervaring en ervaring met (bedrijfseconomische) analyses. Wij zijn op zoek naar een Value Creator: iemand die verandering en \'Continuous Improvement\' drijft.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)