Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Supply chain consultant

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, full-time

Plaats/regio: Botlek

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever verzorgt het onderhoud aan procesinstallaties in de Botlek en Moerdijk, in de disciplines WTB, E&I en Civiel.

Profiel van de opdracht: Je richt je * op de selectie en implementatie van een WMS * analyse van de bestaande processen in de magazijnen gericht op ontvangst, uitgifte, opslag, reparatie, verbruik, de projectmatige inhuur en inzet van gereedschappen, onderdelen van installaties, bevestigingsmaterialen, verbruiksartikelen, etc. * het opstellen, presenteren en geakkordeerd krijgen van een verbeterplan. In nauwe samenwerking met de magazijn manager en -medewerkers, met finance, inkoop, operations en andere stakeholders.

Profiel van de manager: * Afgeronde HBO opleiding * VCA certificaat * Gedegen ervaring met procesoptimalisatie binnen magazijnen en in de supply chain van een technische omgeving is essentieel * Sterke communicator die met mensen op alle niveaus goed kan schakelen * Zelfstarter

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)