Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht; Interim Senior controller Eigendom en Beheer

Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 36 uur per week. Met optie op verlening

Plaats/regio: Noord Holland

Profiel van het bedrijf: Het betreft een grote gemeente in Noord Holland

Profiel van de opdracht: Als Senior Controller Eigendom & Beheer ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en opleveren van financiële analyses en rapportages om de Directeur Eigendom en Beheer van alle relevante stuurinformatie te voorzien. Je richt je op de financiële performance van de subsidieaanvraag. Ook ben je verantwoordelijk voor het op proactieve wijze adviseren en ondersteunen.

Profiel van de manager: Je hebt minimaal een HBO in relevante richting, ervaring met betrekking tot het opzetten en bewaken van meerjarige investeringsplannen met betrekking tot railinfrastructuur, minimaal 5 jaar ervaring en kennis met project- en assetmanagement, kennis van subsidieaanvragen en bestuurlijke processen binnen overheidsorganisaties (bij voorkeur grotere gemeenten)

Opmerkingen: All in tarief excl BTW. De indicatie van het tarief ligt in de range van €80-€90 all in. Voordat we je aan de gemeente voorstellen zal een aantal aanvullende toelichtingen van je worden gevraagd. Reactie bij voorkeur uiterlijk 12 december sturen

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)