Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim recruiter. minimaal 3 jaar aantoonbare Werkervaring als corporate IT recruiter De opdracht vindt plaats in samenwerking met de huidige recruiter. kennis van employer branding

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.(36 uur)

Plaats/regio: Leeuwarden

Profiel van het bedrijf: Relevante ervaring op het gebied van campusrecruitment; Kennis van Social Media

Profiel van de opdracht: Bij een wervingsvraag heb jij samen met de vacaturehouder een intake, stel je een wervende vacaturetekst op én zorg je voor een wervingsplan. Het kan zijn dat er geschikte interne kandidaten zijn. Dan coördineer je het proces en heb je een rol in het voeren van de sollicitatiegesprekken. Als de vacature extern gaat adviseer jij over de inzet van social media, posten op diverse wervingskanalen en proactieve benadering (mbv linkedin recruiter). Ook hier coördineer jij het proces.

Profiel van de manager: Minimaal 3 jaar aantoonbare Werkervaring als corporate IT recruiter; Ervaring met proactieve werving nieuwe collega’s; Ervaring met Inzetten van social media (o.a. linkedIn). Ervaring met opbouwen talentpools Ervaring als interim recruiter in een grote (complexe) non profit/ overheidsomgeving; Relevante ervaring op het gebied van campusrecruitment; Relevante HBO-opleiding of gelijkwaardig werk- en denkniveau; ervaring met implementeren van ATS is een pre, opzetten/uitvoeren van een AMCstrategie

Opmerkingen: Heeft u interesse? Stuur dan z.s.m. doch uiterlijk vrijdag 7 december 2018 voor 12.00 uur uw CV en motivatie toegespitst op de vacaturetekst in een Word-document. Graag vernemen wij uw uurtarief incl. reis-, parkeer- en verblijfkosten, excl. BTW. Er zal een VOG aangevraagd moeten worden, de kosten zijn voor de kandidaat zelf. Intakegesprekken worden ingepland 12 december en 14 december. Graag deze data vrijhouden in uw agenda.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)