Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Senior Contractmanager

Verwachte opdrachtduur: start januari, met een inzet van 30 a 36 uur per week, en heeft een looptijd van twaalf maanden

Plaats/regio: Betuwe

Profiel van het bedrijf:

Profiel van de opdracht: De opdrachtgever selecteert een (of twee indien de functie-inhoud over twee functionarissen wordt uitgesplitst) senior Contractmanager. De contractmanager, is voor de projectmanager de adviseur op het gebied van het contractmanagement in brede zin, vanaf de inkoop- en aanbestedingsstrategie t/m de oplevering en overdracht van het contractdossier en stelt (mede) de vraagspecificaties inclusief de bijbehorende stukken op.

Profiel van de manager: Functie eisen: • Beschikken over een afgeronde HBO- of WO-opleiding in de richting van management civiele techniek of watermanagement, aangevuld met juridische opleidingen of cursussen; • Ruime kennis en ervaring op het gebied van contracten, geïntegreerde- en innovatieve contractvormen en affiniteit met de weg- en waterbouw (ten minste 5 jaren); • Kennis van en ervaring met bouw- en aanbestedingsrecht (ten minste 5 jaren); • Kennis en ervaring met het opstellen van inkoopstrategie

Opmerkingen: De interim-positie start januari, met een inzet van 30 a 36 uur per week, en heeft een looptijd van twaalf maanden, met een optie tot verlenging. Solliciteer voor donderdag 27 december 2018.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)