Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Accounts Payable Specialist

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Regio Almere

Profiel van het bedrijf: Internationale onderneming

Profiel van de opdracht: Inboeken en scannen van facturen, coördineren van werkzaamheden opdat facturen betaalbaar worden gesteld, oplossen van issues / troubleshooting rondom PO’s, credit nota’s, aanbetalingen, etc.. Voorbereiden van wekelijkse betalingsrun, uitvoeren van controles m.b.t. betalingen. Werkzaamheden m.b.t. de maandafsluiting. Meedenken over verbetering van processen en procedures m.b.t. het crediteurenproces. Ondersteuning bij de overheveling van het crediteurenproces richting SSC in buitenland.

Profiel van de manager: In het bezit van minimaal een afgeronde Mbo-opleiding richting Bedrijfsadministratie en daarnaast enkele jaren relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan in een internationale omgeving. Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift, SAP ervaring / kennis. Fulltime beschikbaar. Communicatief en sociaal vaardig, oplossingsgericht, selfsupporting, accuraat, financieel inzicht, stressbestendig, flexibiliteit en hands on.

Opmerkingen: Aanvang z.s.m. Scherpe tariefstelling.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)