Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht: Interim Projectleider herontwikkeling

Verwachte opdrachtduur: Periode 1-12-2018 tot 1-9-2019, 30 uur per week, afbouwend vanaf februari 2019.

Plaats/regio: Regio Arnhem

Profiel van het bedrijf: Gemeentelijke organisatie.

Profiel van de opdracht: De gemeente heeft een voormalige fabriekshal herontwikkeld tot een locatie waar vanuit economisch, cultureel, sociaal en leefbaarheidsperspectief kruisbestuiving tussen gebruikers en bezoekers mogelijk moet worden, Voor het afronden en nazorgfase is men op zoek naar een projectleider, verantwoordelijk voor oplevering en ingebruikname van deze gezamenlijke huisvesting voor cultureel-maatschappelijke partijen en horeca.

Profiel van de manager: HBO-diploma. Bekend met werken in de politiek bestuurlijke context van gemeenten. Ruime ervaring als projectleider bij overheden. Ervaring met een soortgelijk project: realiseren van een gezamenlijke huisvesting voor cultureel-maatschappelijke partijen en horeca met hoge politieke, financiële en maatschappelijke impact. Sturing op zowel proces als inhoud.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de criteria? Stuur ons dan je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting en tarief.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)