Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim compliance consultant 1e lijn.

Verwachte opdrachtduur: opdracht voor 40 uur per week, 4 maanden.

Plaats/regio: provincie Drenthe

Profiel van het bedrijf: Verzekeraar

Profiel van de opdracht: Implementatie van CDD en IDD beleid. Integraal en vanuit klantgedachte vertaling maken vanuit het beleid naar praktische uitvoering voor accountmanagers, verkoopadviseurs en back office. Dit is inclusief het opzetten van een adequate audit-trail waaronder het opzetten van werkinstructies, ontwerpen en implementeren van formulieren en vast-legging hiervan. De implementatie vindt plaats in samenwerking met Proces en Kwaliteit.

Profiel van de manager: Welke werk en systeem ervaring is een must? • Uitstekende kennis van wetgeving CDD en IDD • Ervaring in implementatie van wetgeving in financiële sector Competenties • Hands-on, pragmatisch • Planmatig en tegelijkertijd zeer resultaatgericht • ‘Handen uit de mouwen’ mentaliteit • Seniore uitstraling en communicatief vaardig

Opmerkingen: Graag bij interesse voor het weekend een actueel CV en tarief mailen. Dank.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)