Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim projectmanager infrastructurele projecten.

Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. Eerste optie op verlenging na deze periode.

Plaats/regio: Westen van het land

Profiel van het bedrijf: Opdrachtgever is actief in de energiebranche. Het ontwikkelen, bouwen én onderhouden van de infrastructuur voor energietransport is één van de kernactiviteiten. De projecten zijn opgebouwd uit diverse technische disciplines zoals energie, civiel en WTB

Profiel van de opdracht: dagelijkse aansturing van een team van engineers en het managen van een grote technische projectenportfolio. + 100 projecten tegelijkertijd. sterk sturen in zeer dynamisch omgevingsmanagement met veel interne en externe stakeholders zoals klanten, projectontwikkelaars, aannemers, gemeenten. sturen op KPI\'s. kosten, planning en doorlooptijd. operationeel leider en proces coördinator. coachen van engineers in projectmanagement. spin in het web rol. Veel klantcontact moet je passen.

Profiel van de manager: Technische opleiding op HBO nivo.(energie-, civiele techniek, WTB). 5-15 jaar werkervaring als projectmanager van complexe infrastructurele projecten binnen technisch organisaties. ervaring binnen energiebranche is pré. sterke projectmanagement vaardigheden. operationeel leider met natuurlijk gezag. goede coach op werkvloer communicatief vaardig, energiek en sterk in de verbinding met groot aantal stakeholders. doelgerichte procesmanager die verwachtingen afstemt en draagvlak creëert.

Opmerkingen: Ervaring binnen energiebranche en / of aannemerij is een sterke pré. beschikt over uitstekende people management vaardigheden. het betreft een langer lopende interim opdracht. + 1 jaar. svp een actueel Nederlandstalig cv meesturen in een WORD versie, inclusief een scherpe tarief indicatie.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)