Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Projectleider periodieke meterverwisseling.

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, minimaal 20 uur per week.

Plaats/regio: Noordelijke Randstad

Profiel van het bedrijf: Drinkwaterleverancier met, op diverse locaties, verschillende installaties voor o.a. de voor- en nazuivering van water. Organisatie staat aan vooravond van groot periodiek meterwisselingsproces (55000 in 2019 en jaren daarna) + procesoptimalisatie.

Profiel van de opdracht: De procesoptimalisatie komt voort uit meterwisseling 2018 en ontwikkelpotentieel dat daaruit is gebleken. Projectmanagement van operationele aansturing van proces, afspraken met aannemer sturen (in- en extern), aansturen monteurs/planners en, door slimmer organiseren, belasting van huidige bezetting verlagen. Daarnaast mee helpen bij aantal operationele zaken. Bij uitvoering van werk bewust zijn van maatschappelijke verantwoordelijkheid en beste oplossing voor de klant.

Profiel van de manager: Afgeronde, relevante HBO opleiding; technisch inzicht; ervaring in infra/bouw sector, bvk ook nieuwbouw project; ervaren projectleider; ervaring in verbeteren van processen en mensen hierin mee krijgen; communicatief vaardig; besluitvaardig; verbindend; flexibel en resultaatgericht.

Opmerkingen: Start opdracht zsm; reacties graag voorzien van actueel Word CV, beschikbaarheid en (scherp) tarief.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)