Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Financial Accountant.

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Deventer

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een familiebedrijf in Deventer. Je opereert in een team van 5 en samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de financiële verantwoording van de organisatie.

Profiel van de opdracht: -Correct, tijdig en volledig registreren van alle financiële gegevens; -Verzorgen van de (maandelijkse) aangiftes; -Beheren en bewaken van de juistheid en betrouwbaarheid van de administratie en financial reporting; -Ondersteunen van de manager FPA t.b.v. consolidatie en groupreporting; -Verzamelen, analyseren en opleveren van stukken tbv accountantscontrole; -Bewaken van de uitvoering van het financieel beleid; -Het doen van verbetervoorstellen voor de kwaliteit van de financiële administratie

Profiel van de manager: -Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau; -Aantoonbare financial accounting ervaring; -Ervaring met het gebruik en implementatie van Microsoft Dynamics AX; -Ervaring in een produktie omgeving is een pré; -Stressbestendig en geen moeite hebben met veranderingen en onzekerheden; -Woonachtig in een straal van max 40 kilometer van Deventer en bij voorkeur in de buurt van Deventer.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)