Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Teammanager projecten in de infra. In deze rol ben je voor een groot deel betrokken bij de verwering en de realisatie van projecten.

Verwachte opdrachtduur: 9-12 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Zuid Holland

Profiel van het bedrijf: De klant richt zich op systemen en installaties in de infra markt. Hierbij moet je denken aan bruggen, tunnels, wegen en sluizen.

Profiel van de opdracht: Je geeft leiding aan een integraal team inclusief commerciele accountmanager, projectleiders, engineers, automatisering, werkvoorbereiding, montageleider en uitvoering. +/- 25-30 FTE (eigen). Je zorgt ervoor dat de projecten op de juiste manier gemanaged en verdeeld worden en zorgt voor een goede marktbenadering, waardoor nieuwe projecten verworven kunnen worden.

Profiel van de manager: - HBO/Universitaire opleiding - Ervaring in de infra - Ervaring met moderne contractvormen als UAV-GC - Commercieel - Uitgebreide management ervaring

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)