Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Senior jurist letsel die per direct beschikbaar is om diverse dringende zaken op gebied van letsel op te pakken. Het is een vrij zelfstandige klus, je kunt goed met klanten omgaan

Verwachte opdrachtduur: 2 maanden, gemiddeld 4 dagen per week (36 uur)

Plaats/regio: Tilburg

Profiel van het bedrijf: Er dient tijdelijk een dossierkast van letsel opgevangen te worden. Je krijgt een uitdagende baan met veel eigen verantwoordelijkheid. Je legt bezoeken af bij klanten en zorgt voor een goede afwikkeling van de letselschade van onze klant.

Profiel van de opdracht: Als jurist ben je direct inzetbaar op een dossierkast op het gebied van letsel. Je leest je snel in, je kunt zelfstandig met klanten omgaan en hebt weinig begeleiding nodig. Je lost juridische problemen op, je voert procedures en toont veel empathie. Je werkt binnen een team van letseljuristen en civilisten. Het team is ongeveer 20 medewerkers. Wij zitten met drie teams van bijzondere juridische zaken op een afdeling. BJZ bestaat uit 10 teams verdeeld over 4 locaties.

Profiel van de manager: Als Jurist beschik je over: • een afgeronde universitaire studie Nederlands Recht • minimaal 6 jaar ervaring met het behandelen van letselschadedossiers bij een juridische dienstverlener of advocatenkantoor en gespecialiseerd op het gebied van letsel. • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift • uitstekende kennis van Windows Vereiste Competenties: klantgedreven, analytisch, besluitvaardig, planmatig, flexibel, overtuigend, ondernemend, empatisch en resultaatgericht.

Opmerkingen: max. tarief € 55 incl. reis- en verblijfkosten, excl. BTW. heeft u interesse? Reageer dan z.s.m. doch uiterlijk vrijdag 16 augustus 2018 voor 17.00 uur met uw CV en motivatie in een Word document, uw uurtarief all-in, excl. BTW en uw beschikbaarheid.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)