Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht: Interim operationeel inkoper voor een technisch assemblagebedrijf in Noord Holland.

Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 3-5 dagen per week.

Plaats/regio: Noord Holland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een dynamische, internationale fabrikant van een technisch product. De organisatie is actief in 32 landen en meer dan 500 mensen werken dagelijks aan een optimaal product.

Profiel van de opdracht: Vanwege groei en onderbezetting is er per direct behoefte aan uitbreiding op de afdeling Inkoop. Als Operationeel inkoper draag jij zorg voor een optimale beschikbaarheid van diverse onderdelen van het productieproces. Je hoofdtaak in deze periode is een goedlopend proces in het bestellen van goederen, het bewaken van de levertijden en de interne nazorg. In de meeste gevallen wordt er samengewerkt met vaste contactpartijen.

Profiel van de manager: Als interim operationele inkoper heb je het volgende ideale profiel: - Relevante ervaring met operationele inkoop binnen een technisch assemblage bedrijf - Ervaring met een MRP proces - Minimaal een afgeronde MBO opleiding - Woonachtig in regio Noord-Holland - Op korte termijn beschikbaar voor minimaal 3 dagen per week

Opmerkingen: Voor deze opdracht is er budget voor een uurtarief vanuit de interim kandidaat van €50 tot €60,-

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)