Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Financial (Productie Zwolle/Rotterdam). Ben je woonzaam in regio Utrecht en vind je het niet erg om op 2 verschillende locaties (regio Rotterdam en Zwolle) te werken?

Verwachte opdrachtduur: fulltime, 1 sept t/m april 2019

Plaats/regio: Zwolle / Rotterdam

Profiel van het bedrijf: Productie

Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor en uitvoering geven aan een optimaal beheer van de debiteuren en crediteuren administratie Contacten met debiteuren en crediteuren inzake facturen Uitvoeren van aanmaningsprocedures Verwerken van ontvangen betalingen Voorbereiden van betalingen aan leveranciers Voorbereiding van diverse interne rapportages Verantwoordelijk voor het tijdig opleveren van balansspecificaties en het afwerken daarvan Actieve rol in overdracht van de administratie aan het moederbedrijf

Profiel van de manager: MBO+ werk- en denkniveau Ervaring met een overdracht van administratie is een sterke pré Ervaring met SAP is een must Kennis van Nederlandse en Engelse taal Flexibel in werklocaties (vanaf oktober 1/2 x per week in regio Zwolle)

Opmerkingen: Voor deze rol geldt een uurtarief van €50,- exclusief reiskosten.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)