Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Warehouse supervisor implementatie in Nijmegen gezocht.

Verwachte opdrachtduur: per half juni tot en met eind augustus 2018, zonder vakantie. langer dan 8 uur, avond-, nachtdienst.

Plaats/regio: Nijmegen

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is wereldwijd een van de grootste logistieke multinationals. Het bedrijf is actief voor verschillende klanten in sectoren zoals FMCG, Hightech, Farma en Retail. De organisatie staat aan de start van een nieuwe klant-implementatie in de

Profiel van de opdracht: Binnen het project houdt de supervisor zich bezig met het aansturen van de dagelijkse operatie binnen zijn/haar werkgebied (inbound / outbound). Hierbij pakt de supervisor de rol van de coördinator over die tijdens de implementatie de rol van key-user heeft en dus niet beschikbaar is bij de operationele aansturing. De werkzaamheden betreffen: daily start-ups verzorgen, aansturen en opvolgen van operators tijdens het dagelijks proces, issues & calamiteiten melden en oplossen, inplannen operators.

Profiel van de manager: • MBO / HBO werk- en denkniveau binnen de warehouse operaties & logistieke dienstverlening; • Ruime ervaring met operationele aansturing; • Track record in farma / medical omgevingen is een pré; • Ervaring met nieuwe klant implementaties; • Full-time beschikbaar per half juni tot en met eind augustus. Kandidaat dient geen vakantie te hebben gepland in deze periode; • Talenkennis Nederlands & Engels (gesproken); • Communicatief sterk; • Flexibel inzetbaar (werken in shifts, overwerk, weekenden);

Opmerkingen: Een rol waarin je samen en tussen, de operators op de vloer staat, dus geen kantoor of bureaufunctie. Je wordt ingezet tijdens de go-live van deze klant waarbij in eerste instantie in twee shifts wordt gewerkt. Gezien het karakter van een implementatie kan dit uiteraard leiden tot werkdagen langer dan 8 uur, avond-, nacht- en weekend-werk. Je moet snel op de rit zijn met het team, het IT systeem en de processen. Om hierin ondersteunen is het idee om vóór de implementatie in te faseren.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)