Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht Interim Projectleider Energie

Verwachte opdrachtduur: 1 jaar

Plaats/regio: Noord Holland

Profiel van het bedrijf: Energiesector

Profiel van de opdracht: Het begeleiden van ontwerp, voorbereiding, uitvoering, oplevering en evaluatie van één of meerdere nieuwbouw en/of renovatie projecten met als doel dat het (de) project(en) tijdig, binnen budget, veilig, doelmatig en efficiënt wordt(en) afgerond.

Profiel van de manager: Aansturen projectteam en toezien dat de werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de gestelde kaders zoals omschreven in het projectplan; Bepalen van de overlegstructuur en extern opleverprotocol; Bepalen start en doorlooptijd van de uitvoering; Opstellen restpunten-/issuelijst en een actiehouder aanstellen voor het oplossen van deze punten; Het houden en bijwonen van de noodzakelijke overleggen; Het op eigen initiatief houden van periodieke voortgangsrapportages met Projecteigenaar en afdeling.

Opmerkingen: Acceptatie van het opgeleverde project en daarbij toetsen of de werkzaamheden volgens projectplan zijn uitgevoerd; Uitvoeren externe en interne evaluatie en afsluiting (financieel, tekeningen, onderhoud, ect.). Onderhouden van bestaande relaties met stakeholders en tevens het aanspreekpunt zijn voor het project; Handelen volgens systeemkaders, instrueren en toezien op de naleving van de veiligheids-, kwaliteits-, ARBO-, milieu-, en andere richtlijnen;

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)