Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim manager, om onze Payroll afdeling future proof te maken. Wij verzorgen de verloning van ongever 200 medewerkers bij 200 verschillende internationale klanten.

Verwachte opdrachtduur: De verwachte duur van de opdracht is vooralsnog 4 tot 6 maanden, 32- 40 uur per week.

Plaats/regio: Amsterdam,Sloterdijk

Profiel van het bedrijf: Wij zijn een organisatie actief in financiƫle en juridische dienstverlening voor een groot aantal internationale klanten.

Profiel van de opdracht: Door enorme toename van het aantal klanten is er relatief weinig tijd om de processen binnen onze Payroll afdeling up-to-date te houden. Wij zoeken tijdelijk een ervaring salarisverwerker om dit voor ons weer op orde te krijgen.

Profiel van de manager: Ervaring met salarisverwerking voor klanten Kennis van en ervaring met Unit4 personeel&Salaris, bij voorkeur ook de online module Vloeiend in Nederlands en Engels Aantoonbaar in staat tot het doorvoeren van verbeteringen

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)