Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim medewerker personeelsadministratie (2fte)

Verwachte opdrachtduur: 3 maanden,40 uur per week.

Plaats/regio: Midden Limburg

Profiel van het bedrijf: Energie

Profiel van de opdracht: De workload komt binnen via tickets. Vervolgens ga je kijken wat er precies nodig is en zorg je dat de gegevens tijdig en nauwkeurig verwerkt worden. Verwerken Personeels- en salarisgegevens in SAP. Opzoeken van gegevens en opslaan in digitale dossiers. Genereren van automatische brieven. Controleren van werkzaamheden van collega’s (vier ogen principe).

Profiel van de manager: Kennis van/ervaring met SAP HR is een eis en daarnaast is ook administratieve werkervaring erg belangrijk. Competenties:Het is essentieel dat je nauwkeurig en accuraat kan werken. Daarnaast zoeken we iemand die meedenkt in de processen en ook niet bang is om mogelijke verbeteringen bespreekbaar te maken. Je hebt een pro actieve houding waarbij je werk ziet liggen en dit ook zelfstandig oppakt. Ook is het belangrijk dat je een echte teamspeler bent.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen wij graag uiterlijk vrijdag 22 juni 15:00 uur je cv + motivatie toegespitst op de functie en een all-in uurtarief.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)