Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor onze opdrachtgever, een productiebedrijf in de regio Roosendaal, zijn wij op zoek naar een interim debiteurenbeheerder/credit controller voor 24 tot 40 uur per week.

Verwachte opdrachtduur: 2 maanden, 24 tot 40 uur per week

Plaats/regio: Roosendaal

Profiel van het bedrijf: een productiebedrijf in de regio Roosendaal

Profiel van de opdracht: Je maakt onderdeel uit van een debiteurenteam, bestaande uit een manager en 3 credit controllers. In verband met tijdelijke onderbezetting zoekt men nu tijdelijke ondersteuning. Het betreft een functie waar je veel zal bellen en incasseren voor diverse bedrijfsonderdelen in zowel Nederland als in het buitenland. Betreft een mooi informeel bedrijf met een geweldige productenlijn.

Profiel van de manager: Relevante, afgerond MBO opleiding, Ervaring met debiteurenbeheer op de zakelijke markt (B2B), Woonachtig in de regio Roosendaal/ onderkant Rotterdam, Enthousiasme en gezond verstand is minstens zo belangrijk. Beschikbaar op korte termijn, 24 tot 40 uur per week Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift

Opmerkingen: Voor deze opdracht geldt een uurtarief range van tussen de €45,- en €55,-.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)