Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Wij zoeken voor onze opdrachtgever een enthousiaste Interim HR Medewerker.

Verwachte opdrachtduur: 2 maanden, met optie op verlenging en voor 24 à 32 uur per week.

Plaats/regio: Utrecht

Profiel van het bedrijf:

Profiel van de opdracht: Vind jij het ook fijn om echt welkom te zijn bij een nieuwe werkgever? Dat je contract in orde is, je telefoon is geregeld en je computer werkt op je eerste werkdag? Zonder HR wordt dit proces niet in gang gezet. Uiteraard zijn er meerdere collega’s die hieraan meewerken, maar de HR medewerker coördineert het geheel. Sinds dit jaar zijn veel van onze procedures in het nieuwe HR systeem (AFAS) geautomatiseerd. Veel zaken ook nog niet. En dan kom jij in beeld. Jij optimaliseert (mede) ons systeem.

Profiel van de manager: Om de workflows nóg efficiënter in te richten. Gelukkig doen we niet alles in systemen en ben jij het persoonlijke aanspreekpunt voor al onze medewerkers. jij weet als geen ander een CAO tekst of arbeidsvoorwaardenregeling te doorgronden en weet leidinggevenden op weg te helpen. Ook door verschillende rapportages te maken en te analyseren. Van introductiebijeenkomsten organiseren tot het begeleiden van exittrajecten van vertrekkende collega’s. Dat en alles wat daar tussen zit.

Opmerkingen: Voor deze rol zoeken wij een HR medewerker met prima communicatieve vaardigheden. Je bent klant- en resultaatgericht. Als teamspeler vind je het leuk om als spil binnen een team te fungeren. Verder heb je de ambitie om de beste te worden in jouw vak, ben je proactief en ondernemend, neem je verantwoordelijkheid en beschik je over doorzettingsvermogen. Je bent een talentvolle, afgestudeerde HBO-er, op HR-gebied, je hebt aantoonbare ervaring met AFAS profit. En minimaal 5 jr werkervaring.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)