Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim project manager infrastructurele projecten nutsbedrijf

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 tot 5 dagen per week. 1e optie op verlenging van de opdracht tot 1 jaar.

Plaats/regio: Randstad

Profiel van het bedrijf: opdrachtgever is een nutsbedrijf. aanleggen van boven en ondergrondse infrastructuur. (kabels en leidingen) is een van kernactiviteiten. de aanleg van infrastructuur wordt uitgevoerd door externe aannemers

Profiel van de opdracht: project en procesmatig managen van de uitvoering van een groot aantal infraprojecten door externe aannemers. regie voeren over de planning en realisatieproces tot en met correcte eindoplevering en facturatie. ontwikkelen van goede en hechte samenwerking relatie met aannemers. sturen op KPI\'s. wegwerken achterstanden. optimaliseren ketenproces.

Profiel van de manager: HBO/MBO++ niveau met technische achtergrond. goede en bewezen project management vaardigheden binnen aannemerij of nutsbedrijven. procesmatig sterk. stevige communicatief vaardige persoonlijkheid. spreekt ook de taal van aannemerij. acteert ook goed in nutsbedrijf met complexe organisatie structuur. verbindende persoonlijkheid en in bezit van goede onderhandelingsvaardigheden. stevig en doelgericht. goede operationele management vaardigheden.

Opmerkingen: start zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 4 weken. svp altijd een actueel nederlandstalig cv in word meezenden inclusief scherpe tariefindicatie.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)