Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Ter overbrugging zoeken wij een ervaren interim Directie-/MT-secretaris (Zorg/VVT).

Verwachte opdrachtduur: 4-5 dagen per week voor een periode van 4-7 maanden. Aanvang 2 juli.

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Opdrachtgever is een grote VVT-organisatie in Zuid-Holland.

Profiel van de opdracht: De opdracht voor de secretaris is om de districtsdirecteur en het MT te ondersteunen en te adviseren op het gebied van tactische en strategische beleidsontwikkeling – proactief en reactief. Je brengt rust en ervaring mee en weet binnen de centraal gestelde kaders duidelijk invulling te geven aan deze mooie rol.

Profiel van de manager: Secretaris met ervaring in zorg en bij voorkeur VVT. Signaleert in- en externe ontwikkelingen en veranderingen van wet- en regelgeving. Beoordeelt aangeleverde stukken en adviseert over de inhoud. Bereidt inhoudelijk beleidsvoorstellen voor en adviseert MT met betrekking tot besluitvorming en te volgen procedure. Kennis van de WOR is een pré. In- en externe vertegenwoordiging van de organisatie. Programmamanagement.

Opmerkingen: Als je belangstelling hebt, voldoende beschikbaar bent en aansluit op het gevraagde profiel ontvangen wij graag je reactie voorzien van je cv, een gedegen onderbouwing van je relevante ervaring, je beschikbaarheid (inclusief vakantieplannen) en tarief. Selectiegesprekken vinden plaats van 21-26 juni in Amsterdam. Eventuele voordracht bij opdrachtgever vindt plaats op donderdag 28 juni tussen 14.30u en 16.30u.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)