Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim programma directeur nutsbedrijven

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden met optie op verlenging, gemiddeld 4 dagen per week.

Plaats/regio: Midden van het land

Profiel van het bedrijf: Opdrachtgever is een aantal nutsbedrijven die de samenwerking gaan intensiveren om efficiënter te gaan opereren, verbeteringen door te voeren en de klanttevredenheid te vergroten

Profiel van de opdracht: Verder vormgeven van een complex samenwerkingsverband in veranderprogramma. Functioneel aansturen van verschillende deelprojecten, waaronder inrichting PMO, verbetering van aanbesteding en contractmanagement richting aannemers binnen samenwerking. Focus op samenwerking tussen de stakeholders op directieniveau. Opstellen van een jaarplan. zeer dynamische spilfunctie. snel schakelen tussen de strategische bestuurlijke context en operationele uitvoering.

Profiel van de manager: afgeronde WO/ HBO opleiding.minimaal 10 jaar strategische management ervaring binnen nutsbedrijven of branche organisaties. Goed bestuurlijk inzicht in grote complexe nutsbedrijven. Kennis van aannemerij is sterke pré. stevige, verbindende resultaatgerichte people en proces manager die op authentieke wijze tussen en boven interne & externe stakeholders staat. Inspirerend en standvastig. communicatief zeer vaardig. samenwerkend, organisatie sensitief, creeert draagvlak.

Opmerkingen: stevige interim positie op directieniveau, maar kandidaat moet ook voldoende pragmatisme hebben voor aansturing van diverse werk en projectgroepen. excellente stakeholdermanager. pionierend, geduldig en standvastig. in bezit van de gun factor. tarief indicatie 110-120 euro. inclusief km vergoeding. start binnen 1 maand.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)