Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht Interim Projectmanager Verwerving en Introductie van nieuw (rail)materieel.

Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden, optie op verlenging, 4-5 dagen per week

Plaats/regio: westen van het land

Profiel van het bedrijf: Grote OV-dienstverlener, belast met alle fases(projectvoorbereiding, financiering, aanbesteding, verificatie, instroom, garantie, toelating, serie instroom en in beheer) in de verwering en introductie van nwe series trams, metro's en elektrische bussen

Profiel van de opdracht: Aansturing van projecten in de verschillende fases van verwerving en introductie van nieuw rail materieel. Per projectfase in een kernteam met PMO, techniek en aanbesteding/implementatiemanager. Aansturing projectgroep en werkgroepen, adviseur naar stuurgroep en programmamanager materieelbestellingen. Balans beheersen tussen planning, scope, budget, kwaliteit, risico\'s en benefits. aanspreekpunt voor stakeholders en stuurgroep. afstemming met gemeenten en aanpalende projecten.

Profiel van de manager: afgeronde HBO+/WO Technisch/Bedrijfskundig. Min. 4-5 jr erv. projectmanagement en -beheersing in technische omgeving, prince2 en/of IPMA B, erv. met verwerving en introductie van groot materieel, sterke voorkeur railmaterieel of light rail infra, erv. met Europese aanbestedingsprocedures, erv. in groot, complex bestuurlijk veld. Stevig stakeholdermanagement, Ned en Engels goed, communicatief, daadkrachtig, politiek sensitief, tactvol, diplomatiek, helikopterview, lange termijn proces overzien

Opmerkingen: uiterlijke 15 juli bb. cv in word. Aantoonbare ervaring met projectmatige verwerving en introductie van groot materieel is een harde eis.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)