Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Ben jij een ervaren manager, technisch goed onderlegt én kan jij goed managen in verandering? Wij zoeken een Interim Manager Productie!

Verwachte opdrachtduur: 9-12 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.

Plaats/regio: Alkmaar

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever uit Alkmaar is een technische productie organisatie. Er werken zo\'n 200 mensen in deze organisatie waarbij kwaliteit erg hoog in het vaandel staat.

Profiel van de opdracht: Onze klant profiteert optimaal van een goede strategie en een aantrekkende markt. Momenteel zijn er concrete plannen om de productie uit te breiden naar een extra locatie. Naast dit project staan er nog diverse plannen klaar om het bedrijf toekomst klaar te maken. Tijdens de transitie naar een extra locatie is er behoefte aan een Interim Manager Productie die het pproject op een procesmatige en verbindende manier vorm gaat geven én daarnaast de winkel op een efficiënte manier open houdt.

Profiel van de manager: Jouw ideale profiel als Interim Manager Productie HBO/WO geschoold in technische richting: Een bewezen trackrecord binnen een technische productie omgeving; Een daadkrachtige maar mensgerichte manier van werken; Een minimale beschikbaarheid van 4 dagen per week.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)