Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim medewerker technisch gebouwenbeheer. Pas afgestudeerde elektrotechniek of werktuigbouwkunde? Dan is deze aanvraag voor jou.

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. eens per maand of 3 weken draai je een week storingsdienst

Plaats/regio: Den Bosch

Profiel van het bedrijf:

Profiel van de opdracht: Je houdt actief toezicht op de conditie en prestaties van gebouwgebonden installaties en analyseert storings- en/of afwijkingsmeldingen. Je stuurt externe partijen aan. Je neemt klachten, wensen, informatie en storingen m.b.t. de gebouwgebonden installaties in behandeling en zorgt voor de juiste prioritering. Je beheert de technische dossiers en logboeken van de gebouwgebonden installaties en stelt werkomschrijvingen en kostenramingen op. Je ondersteunt de teamleider bij begrotingen opstellen.

Profiel van de manager: Je hebt een afgeronde mbo-diploma niveau 4, installatietechniek, elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde Je hebt aanvullende kennis en/of ervaring op het gebied van het beheer op brandmeldinstallaties Je bent in staat een goede en doorlopende afstemming te hebben met de interne klant en de eigen facilitaire organisatie. Je hebt ervaring met MS Office (Word, Excel, Outlook). Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Opmerkingen: Standplaats Den Bosch Aantal uur per week: 40 Duur: in eerste instantie 6 maanden, met optie tot verlenging. Heb je een rijbewijs, woon je in de omgeving van Den Bosch en wil jij als pas afgestudeerde een leuke (tijdelijke) opdracht? Reageer dan direct doch uiterlijk maandag 18 juni 2018 voor 14.00 uur met - je CV en motivatie in een Word document - je beschikbaarheid en vakantieplannen - je uurtarief incl. reis- en verblijfkosten, excl. BTW

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)