Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim locatiebeheerder facilitaire services. Je coördineert, begeleidt en verricht operationele (onderhouds-) werkzaamheden voor de kantoorlocaties.

Verwachte opdrachtduur: 24 maanden, gemiddeld 24-32 uur per week.

Plaats/regio: Noord Brabant

Profiel van het bedrijf:

Profiel van de opdracht: de inrichting van werkplekken, interne verhuizingen en het oplossen van kleinere problemen op het gebied van audiovisuele middelen; het aannemen en in behandeling nemen van klachten, wensen, informatie en storingen; het deel uitmaken van de projecten van Facilitaire Services; het op een proactieve wijze bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de afdeling en de verbetering van facilitaire processen.

Profiel van de manager: Je hebt een klantgerichte instelling en lost op basis van inzicht en ervaring zelfstandig dagelijkse problemen op. Je hebt een MBO niveau 3 diploma op het gebied van elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde. Je bent bekend met legionellabeheer en in het bezit van het volgende certificaat: VCA Basis (veiligheid, gezondheid en milieu) Rijbewijs B (i.v.m. storingsdienst)

Opmerkingen: Heb je geen VCA certificaat, dan is er een mogelijkheid om deze bij de opdrachtgever te halen. Een week in de maand of per drie weken heb je storingsdienst. Ben je beschikbaar en woonachtig in Noord-Brabant? Reageer dan zo snel mogelijk (doch uiterlijk maandag 18 juni voor 12.00 uur) en stuur ons je CV en motivatie in een Word document met je uurtarief incl. reis- en verblijfkosten, excl. BTW.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)