Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Business controller/BI & (data) analyse.

Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 4 - 5 dagen per week.

Plaats/regio: Midden van het land

Profiel van het bedrijf: De organisatie is een e-commerce bedrijf in kleding. Online worden grote aantallen orders verwerkt. Voor de analyse van omzet-, product- en assortimentsanalyses wil met het team versterken met een business controller.

Profiel van de opdracht: De primaire rol is gericht op het onderhouden en aanscherpen van een groot aantal analyses, zowel ten aanzien van omzet, assortiment, productcategoriën, klanten en rendementen. Daarnaast dient een aanzet te worden gemaakt met de selectie van een nieuwe BI Tool. De business controller zal tevens betrokken worden bij een aantal van de reguliere financiële processen.

Profiel van de manager: Van de business controller wordt verwacht dat hij uitstekende data management skills heeft. Verdere verwachtingen zijn: - Kennis van BI/rapportagetools - Effectief in het werken met databases - Vergevorderde kennis van Excel - Zelfstandig werkend en initiërend - Innovatief - Analytisch sterk - Goed cijfermatig inzicht en accuraat werkend - Resultaatgericht

Opmerkingen: Graag ontvangen we bij reacties een indicatie van het uurtarief, een motivatie waarom deze opdracht goed bij jou past en een recent CV.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)