Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Zorgmanager (primair proces TBS kliniek).

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.

Plaats/regio: Zuidelijke Randstad

Profiel van het bedrijf: Forensisch Psychiatrisch Centrum ter verpleging/behandeling van TBS-cliënten. In de kliniek richten 10 afdelingen zich op de primaire patiëntenzorg; elk aangestuurd door een Hoofd Behandeling (HB'er), veelal een GZ of klinisch psycholoog.

Profiel van de opdracht: Elke afdeling (ca 12 fte professionals) heeft de (behandel)verantwoordelijkheid voor 10-15 patiënten. Hoewel de HB-ers verantwoordelijk zijn voor de patiëntenzorg als ook de integrale bedrijfsvoering, is aansturing veelal \'patiënt georiënteerd\' en is er weinig focus op bedrijfsmatig handelen. Om deze ongewenste situatie te wijzigen start org op korte termijn met herstructurering waarbij Zorgmanagers worden toegevoegd aan de HB\'ers. Doel: afdelingsaansturing vanuit gelijkwaardige, duale leiding.

Profiel van de manager: Een afgeronde, relevante HBO-opleiding, aangevuld met ruime en relevante (interim) management en advies ervaring op operationeel/tactisch niveau binnen een vergelijkbare context (GGZ, verslavingszorg, RIBW, gevangeniswezen etc). Bedrijfsmatig, sociaal intelligent, gedreven. Gericht op resultaten, verbinding en verbetering. Gepokt & gemazeld ohgv bedrijfs-, werk- en teamprocessen. Doorziet snel bedrijfskundige knelpunten, doet verbetervoorstellen en implementeert.

Opmerkingen: Aanvulling opdracht: De Zorgmanager richt zich op de bedrijfsvoering (budget, HRM, middelen, resultaten etc); de HB'er op de patiëntenzorg. De Interim Zorgmanager krijgt 3 afdelingen (35 fte) onder zijn/haar hoede met elke een eigen HB'er. Start opdracht zsm; reactie graag voorzien van Word CV en beschikbaarheid (incl evt zomervakantieplannen) en tarief.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)