Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Indicatiesteller Jeugd

Verwachte opdrachtduur: Minimaal 6 maanden, uren afhankelijk van beschikbaarheid

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in het zuidelijke deel van Zuid-Holland. In verband met tijdelijke ondercapaciteit op de afdeling is men op zoek naar een Indicatiesteller Jeugd voor minimaal 6 maanden.

Profiel van de opdracht: Als indicatiesteller jeugd vervul je de adviserende- en indicatierol en staat daarbij vanzelfsprekend in contact met cliënten, hulpverleners en netwerkpartners. Daarbij voer je ook de rol van het casemanagement uit voor zorg die vanuit de gemeente geïndiceerd wordt. Je voert daarnaast de keukentafelgesprekken en vormt de schakel tussen het zorgarrangement (de vroegere indicatiestelling) en de hulpverlening.

Profiel van de manager: Wij zijn op zoek naar een kandidaat met ervaring als indicatiesteller. Het team waar je in zult vallen is collegiaal, kundig en no-nonsense. Je bent een aanpakker en bent goed in staat oplossingen te vinden voor de verschillende vraagstukken. Verder kun je goed schakelen met alle in- en externe betrokkenen.

Opmerkingen: Graag reacties inclusief beschikbaarheid en tarief

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)