Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht Interim Teammanager Infrastructurele Projecten Telecom

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, optie op verlenging, 4 tot 5 dagen per week

Plaats/regio: Randstad

Profiel van het bedrijf: Organisatie actief in de telecom met de ambitie de regie over het end-to-end ketenproces te verbeteren en tot een uniforme, efficiënte en effectieve sturing van het uitvoeringsproces te komen met een regisserende en monitorende rol richting aannemer.

Profiel van de opdracht: Aansturing, persoonlijke en professionele (door)ontwikkeling en coaching van team (10 uitvoerders/coördinatoren) richting regierol, regie en grip op keten- en realisatieproces (orderintake tm eindoplevering aannemer), focus op efficiënt en effectief ketenproces, project- en omgevingsmanagement en sturing op KPI\'s. Ontwikkelen samenwerkingsrelatie met aannemers, optimalisatie besturingsproces, wegwerken van achterstanden. In- en externe partners meekrijgen in verbetering en optimalisatie.

Profiel van de manager: Afgeronde HBO (HTS, technisch bedrijfskundig), aantoonbare lijn-, proces en projectmanagement vaardigheden, min. 7 jaar erv als lijn- of teammanager van technische teams binnen aannemerij en/of nutsbedrijven, aantoonbare ervaring met optimalisatie van ketenproces en sturing op KPI;s, erv met Lean, stevig stakeholdermanagement, onderhandelingsvaardigheden, organisatorisch, pragmatisch, samenwerkingsgericht, creëert draagvlak, spreekt taal van aannemerij, energiek, servicegericht, doelgericht.

Opmerkingen: cv in Word. Aantoonbare ervaring in het c.v. met de optimalisatie en aansturing van technische teams binnen de aannemerij, installatietechniek, telecom en/of energiebranche is een harde eis. Reageren zonder deze ervaring heeft geen zin.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)