Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Senior Business Controller Pensioenbeheer

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-10-2021, einddatum 31-3-2022, optie tot verlenging n.n.b., 36 uur per week

Plaats/regio: Regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een pensioenuitvoerder, op zoek naar een senior business controller die samen met de COO en directie mede vormegeeft aan de pensioenbeheerorganisatie van de toekomst.

Profiel van de opdracht: Adviseren over de bedrijfsvoering en daarmee de volledige P&L en Balans van Pensioenbeheer. Faciliteren van de unit bij de planning-en-controlcyclus en rapportages over finance en performance. Fungeren als eerste aanspreekpunt richting Corporate Control. Functioneel aansturen van je eigen controlteam Pensioenbeheer. bewaken van de samenwerking met corporate control en de andere controlteams.

Profiel van de manager: WO Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of vergelijkbaar. Afgeronde relevante postdoctorale opleiding, bij voorkeur RC, CFA of RBA. Minimaal 10 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 5 jaar in een grote organisatie. Ervaren in het oppakken van strategische financiële vraagstukken. Ruime ervaring opgedaan binnen de pensioenbranche is een pre.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 27 september 2021.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)