Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Projectmanager Infrastructuur

Verwachte opdrachtduur: Start: 1-12-2021 Eind: 31-5-2022 Optie tot verlenging: 9 x 6 maanden Aantal uur per week: 32

Plaats/regio: regio Noord-Holland

Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente

Profiel van de opdracht: Wij zoeken een projectmanager die het projectmanagement kan uitvoeren voor de aanleg van infrastructuren bij een aantal van onze projecten, meestal in samenwerking met onze senior projectmanagers. Je stuurt de voorbereidings- en realisatieprocessen, de contractvorming met externe partijen en de uitvoering aan. Je hebt ervaring met onderhandelen met externe partijen in complexe verhoudingen en weet ze eensgezind naar het doel van een project te leiden.

Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je minimaal een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Bouwkunde, Civiele Techniek of Planologie hebt; 2) Je minimaal 5 jaar ervaring hebt als projectmanager bij gemeente(n) met meer dan 100.000 inwoners; 3) Je minimaal 5 jaar ervaring hebt in het aansturen van gebiedsontwikkelingsprojecten en van complexe ruimtelijke projecten; 4) Advies: all-in tarief excl. BTW €92 – (maximaal tarief €122)

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd? Reageer dan uiterlijk donderdag 30-9-2021 16.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)