Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Secretaris/Ondersteuner Zorgdomein

Verwachte opdrachtduur: Minimaal 4 mnd (verlenging zeer waarschijnlijk), 20-32 uur afh v beschikh. Opbouw uren bespreekbaar.

Plaats/regio: Regio Rijnmond

Profiel van het bedrijf: Middelgrote gemeente in Zuid-Holland. Ivm vertrek van een medewerker is men momenteel op zoek naar een Secretaris/Ondersteuner voor het zorgdomein. Het gaat hier om een team met ongeveer 15 medewerkers verdeeld over de verschillende disciplines.

Profiel van de opdracht: Je bent aanspreekpunt voor interne en externe partners. Aannemen van meldingen, uitzetten en verwerken van de meldingen, organiseren van overleggen, opvolgen van actiepunten. Beheer van computer systemen. Aansluiten bij overleggen samen met collega’s waar over beleid en praktijk gesproken wordt. Aanmeldingen aannemen en gegevens verwerken betreffende de Aanpak Voorkomen Escalatie, het Jeugdbeschermingsplein en uithuiszettingen

Profiel van de manager: Je organiseert en ondersteunt bij de verschillende overleggen in het zorgdomein. Je ondersteunt de accounthouder van de welzijnsorganisatie. Je bent actiegericht, pro-actieve houding, kennis met en ervaring op het vakgebied. Communicatieve vaardigheden. Nauwkeurig werken. Bouwt en onderhoudt netwerken. Daadkrachtig, duidelijk, eerlijk. Iemand die overzicht kan bewaren en bewaken. Iemand die houdt van hectische werkdagen en een echte spin in het web is.

Opmerkingen: Graag reacties inclusief beschikbaarheid en tarief.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)