Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Beleidsadviseur Planning & Control

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 32-36 uur per week

Plaats/regio: Regio Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een adviseur die P&C producten regisseert, aanjager is van veranderingen, verbetervoorstellen uitwerkt en complexe projecten begeleidt.

Profiel van de opdracht: Je regisseert de planning van de P&C producten en voert de regie over de totstandkoming binnen de organisatie. Je bewaakt de kwaliteit van de P&C producten en regisseert eventuele doorontwikkelingen. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van Gemeentefondscirculaires en het opstellen van programmarapportages. Je signaleert kansen en nieuwe regelgeving en vertaalt deze naar financiële en concernkaders. Je hebt een belangrijke rol in het tot stand komen van de begroting, de jaarrekening etc.

Profiel van de manager: WO/HBO in een financieel/economische richting. Minimaal 3 jaar ervaring als Beleidsadviseur P&C in de afgelopen 5 jaar. Minimaal 2 jaar ervaring met financiën binnen een gemeentelijke organisatie in de afgelopen 7 jaar. Werkervaring met het BBV in de afgelopen 5 jaar. Minimaal 2 jaar ervaring met complexe projecten waarin verbetervoorstellen op het gebied van financiën aantoonbaar zijn in de afgelopen 4 jaar.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 27 september 2021.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)