Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor onze opdrachtgever, een internationale organisatie in de FMCG, komen wij graag in contact met een interim Projectmanager ERP (JD-Edwards)

Verwachte opdrachtduur: Voor minimaal 3 maanden met optie op verlenging. 32-36 uur per week. Deels remote werken mogelijk

Plaats/regio: Amsterdam/ Remote

Profiel van het bedrijf: Levensmiddelenproducent, FMCG

Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor het Change management proces, dat goed is ingeregeld. Regelmatig komen er change requests uit de organisatie voor wijzigingen in het ERP (JD-Edwards). Jij bent verantwoordelijk om dit goed te begeleiden en te zorgen voor de juiste planning, resources en geld. JD-Edwards wordt o.a. gebruikt voor het productieproces in de fabrieken in Nederland en Frankrijk. Een systeem upgrade staat gepland en samen met de implementatiepartner zorg je voor goede implementatie.

Profiel van de manager: HBO/WO werk- en denkniveau; ERP Projectmanager ervaring (JD-Edwards is een pre, geen must); Ervaring met IT change management proces; Praktisch ingesteld, zorgt dat het geregeld wordt; Sterk in stakeholdermanagement.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)