Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim directeur Hogeschool.

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 tot 5 dagen per week.

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Hogeschool in Zuid-Holland

Profiel van de opdracht: Opdracht: bouwen van Innovatie- en Onderzoekorganisatie van het technologiedomein

Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar ervaring (als interimmmer) op minimaal directieniveau, tactisch en strategisch Ervaring in het Hoger Onderwijs Ruime ervaring in veranderkundige processen in een grote complexe organisaties en ook in staat om deze processen te bestendigen Ervaren in het optimaliseren van (werk)processen Ervaring in het werkveld / vergelijkbare opdracht bij andere hogescholen is een pré. Is in staat om in samenwerking de toekomstvisie verder vorm te geven en is ook ‘hands on' in de uitvoering

Opmerkingen: Arbeidsvoorwaarden Verwachte opdrachtduur: 6 maanden voor 32-40 uur per week. Optie voor verlenging. Start asap. Tarief: €110 - € 125 (ex reiskosten, ex BTW). Procedure Een referentiecheck, diplomacheck en VOG maken deel uit van deze procedure. Jouw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV (beide in Word), zien wij graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk woensdag 22 september 2021 tegemoet.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)