Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Wij zoeken voor ons bedrijf een Interim Recruiter

Verwachte opdrachtduur: Minimaal 3 maanden, dagen in overleg. Bij voorkeur een beschikbaarheid van minimaal 24 uur.

Plaats/regio: Noord Brabant

Profiel van het bedrijf: Ons bedrijf is actief binnen de afvalverwerking.

Profiel van de opdracht: In aanloop naar een vaste invulling voor Recruiter, zijn wij op zoek naar een Recruiter die ons tijdelijk kan ondersteunen met alle recruitmenttaken. Het in behandeling nemen van sollicitaties, overleggen met hiring managers, campagnes uitzetten en opvolgen, terugkoppelingen verzorgen etc. Uiteraard gebeurt dit alles in samenwerking met je collega's HR. Operationele en tactische ondersteuning in Recruitment bij opstart om Recruitment te scheiden van de taken van de HR Adviseurs.

Profiel van de manager: Jij bent het type dat graag initiatief neemt. Jij voelt je als een vis in het water als het aankomt om connecties maken zowel intern als met externe contacten en potentiele collega's. Jij weet mensen te overtuigen dat wij dé werkgever voor ze zijn en regelt het in van A tot Z (tot akkoord met het contract). Ook heb je al enige ervaring in dit vakgebied en zou je, indien mogelijk, bij willen dragen aan het strategisch plan wat nog in proces is.

Opmerkingen: We zijn een bedrijf met korte lijnen. Recruitment is een belangrijk onderdeel en wordt steeds belangrijker in de organisatie. Door uitval van een collega zijn we nu tijdelijk op zoek naar voornamelijk operationele en tactische ondersteuning in het wervingsproces. De werving voor een Recruiter in vast dienstverband is reeds in gang gezet.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)