Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim vestigingsdirecteur met ervaring in een een grafische of food productie omgeving.

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Belgiƫ (Vlaams)

Profiel van het bedrijf: Het betreft hier een productie bedrijf dat al enige jaren bestaat en die zich oa bezig houdt met het produceren van grafische en food gerelateerde producten.

Profiel van de opdracht: Dit is een typische turn-around opdracht waar in de volle breedte van het bedrijf een aantal onderwerpen daadkrachtig en voortvarend moeten worden opgepakt. Bij interesse kunnen we telefonisch exact aangeven wat er dient te gebeuren en waar de accenten van de opdracht liggen.

Profiel van de manager: Je bent een interim professional die ervaring heeft met turn-around opdrachten of in ieder geval aantoonbaar opdrachten hebt gedaan waar ECHT iets moest gebeuren. Je hebt ervaring in of de grafische of food industrie in een eindverantwoordelijke productie omgeving. Tevens heb je ervaring als Nederlander of Belg in het werken in de Belgische markt en zodoende feeling met de Belgische cultuur.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)