Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Financieel Adviseur Sociaal Domein gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 11-10-2021, einddatum 31-1-2022, optie tot verlenging 4 x 3 maanden, 12 uur per week

Plaats/regio: Regio Arnhem

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Je bent sparringpartner van het management van de gemeente en dé adviseur binnen het Sociaal Domein.

Profiel van de opdracht: Je adviseert zelfstandig en legt verbanden binnen en buiten de afdeling Financiën voor expertkennis. Je zorgt voor “één advies is één keer goed” voor de klant vanuit je onafhankelijke rol. Samen met je collega's lever je een belangrijke bijdrage aan de P&C cyclus. Je levert een constructieve bijdrage aan de doorontwikkeling van het vak binnen het Sociaal Domein.

Profiel van de manager: HBO/WO- opleiding op het gebied van (Bedrijfs-)economie of Bedrijfskunde. Minimaal 3 jaar sinds 2015, kennis en ervaring op het gebied van gemeentelijke- en/of overheidsfinanciën Sociaal domein. Ervaring als adviseur in een complexe politiek-bestuurlijke omgeving. Kennis en ervaring als Adviseur Financiën & Control Sociaal Domein. Affiniteit met datagestuurd werken en het gebruik van dashboards. Ervaring met beschermd wonen en maatschappelijke opvang.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 27 september 2021.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)